Industrie alimentara. Manual pentru cls. a IX-a

3542-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

50,00 lei inclusiv TVA


Atenție! Ultimele articole în stoc!

ACTUALITATE



    ISBN978-606-528-128-8
    AutoriValentina Capotă, Adriana Coza, Cristina Brumar, Liliana Drăghici, Elisabeta Tache
    Număr de pagini280
    Format21x28 cm
    Tipul lucrăriiManual

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi se adresează elevilor care se pregătesc pentru filiera Tehnologică, profilul Resurse naturale şi protecţia mediului, domeniul pregătirii de bază Industrie alimentară.

    Manualul cuprinde următoarele module:

    • Modulul I – Materii prime şi materiale în industria alimentară;
    • Modulul II – Operaţii şi utilaje în industria alimentară;
    • Modulul III – Sănătatea şi securitatea muncii;
    • Modulul IV – Microbiologia şi igiena în industria alimentară;
    • Modulul V – Operaţii de bază în laborator.

30 articole din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Noutăți

Top vânzări