Limba moderna franceza (L2). Caiet de lucru. Clasa a V-a

6352-A3

Caietul de lucru pentru limba franceză completează cu exerciții moderne și antrenante manualul de Limba modernă franceză (L2) pentru clasa a V-a, declarat câștigător în cadrul licitației MEN 2017. La acesta se adaugă Ghidul profesorului, descărcabil GRATUIT pe clasadigitala.ro.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

24,99 lei inclusiv TVA


ACTUALITATE  ISBN978-606-528-388-6
  Cod produs6352-A3
  AutoriIon FĂRCĂȘANU, Angela-Gabriela LĂPĂDATU
  Număr de pagini64
  Format20,5 x 26 cm
  Tipul lucrăriiAuxiliar aferent manualului declarat câștigător în cadrul licitației MEN 2017
  TiparAlb-Negru

  RESURSE DIDACTICE

  Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018.

  Caietul de lucru pentru limba franceză completează cu exerciții moderne și antrenante manualul de Limba modernă franceză (L2) pentru clasa a V-a, declarat câștigător în cadrul licitației MEN 2017. La acesta se adaugă Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe clasadigitala.ro.

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale caietului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale și auxiliare școlare de calitate:

  • Caietul de activități pentru elevii din clasa a V‑a este elaborat pe unități tematice și prezentat într‑o formă deosebit de atractivă.
  • Este realizat în conformitate cu noua programă şcolară în vigoare.
  • Într-o abordare modernă, este încurajat lucrul individual, oferind elevilor o varietate de exerciții și spații de lucru generoase, destinate exersării noțiunilor din manual.
  • Caietul face parte dintr-un pachet educațional extins, alcătuit din:
  • - Manual de Limba franceză modernă (L2) clasa a V-a, declarat câștigător în cadrul licitației MEN 2017;
  • - Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice) descărcabil GRATUIT pe www.clasadigitala.ro
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de materiale educaționale:
  • - Ion FĂRCĂȘANU, profesor de limba franceză, grad didactic I, Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, membru al comisiei naționale de specialitate din cadrul MEN, formator național, expert evaluator, conceptor de itemi de evaluare în cadrul comisiilor naționale MEN, CNEEÎP, evaluator DELF acreditat de CIEP Sèvres, Franța.
  • - Angela-Gabriela LĂPĂDATU, inspector de limbi moderne, IȘJ Teleorman, profesor de limba franceză, doctor, grad didactic I, membru al comisiei naționale de specialitate MEN, formator național, expert evaluator, evaluator acreditat de CIEP Sèvres, Franța, pentru examenele DELF.

16 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări