Educatie fizica si sport. Manual pentru clasa a V-a. Varianta in Limba maghiara

6949-A3

Varianta în limba maghiară a manualului de Educație fizică și sport clasa a V-a.

Traducători:
prof. gr. did. I. FORRAI KRISZTINA LILLA, prof. EFS, metodist ISJ Covasna
prof. gr. did. I. NAGY ELEMÉR, metodist ISJ Harghita,
Referent științific de specialitate:
inspector școlar prof. FARKAS CSABA ISTVÁN, ISJ Covasna

Mai multe detalii

20,00 lei inclusiv TVA


ACTUALITATE  ISBN978-606-528-397-8
  Cod produs6949-A3
  AutoriPetrică DRAGOMIR, Titel IORDACHE
  Număr de pagini96 pagini
  Format20,5 x 26 cm
  Tipul lucrăriiManual

  Iată PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editură cu peste 23 de ani de experiență în realizarea de manuale școlare de calitate, aprobate de MEN:

  • Acces la multiple tabele și grafice, care cresc responsabilitatea elevilor și a părinților față de evoluția dezvoltării fizice și a capacității motrice a elevilor.
  • Ținând seama de numărul restrâns de ore față de problematica disciplinei, manualul pune la dispoziția elevilor soluții metodice care completează acțiunile didactice realizate la clasă cu peste 300 de imagini (foto, schițe etc.), peste 75 de descrieri ale succesiunii metodice a principalelor procedee tehnice și acțiuni tactice (secțiunea Cum se realizează) și peste 30 de secvențe video. Aceste materiale sprijină conștientizarea de către elevi a cauzelor eventualelor greșeli de execuție și adoptarea măsurilor corective prin efort propriu.
  • Peste 50 de idei de jocuri dinamice și ștafete descrise pe înțelesul elevilor, incluse în varianta digitală a manualului.
  • Sursă variată de exerciții corective pentru atitudinile corporale deficiente, de legări de elemente acrobatice sau exerciții integrale, de sisteme de acționare pentru dezvoltarea calităților motrice, de structuri tehnico-tactice de evaluare.
  • Manualul este însoțit de un PACHET EDUCAȚIONAL EXTINS: Ghidul profesorului (planificare anuală, proiectarea unităților de învățare, sugestii metodologice), descărcabil GRATUIT pe www.cdpress.ro, acces GRATUIT la platforma educațională www.clasadigitală.ro (include numeroase materiale digitale descărcabile).
  • Este creat de o echipă de autori cu o vastă experiență la catedră și în realizarea de manuale și auxiliare școlare:

  - prof. gr. I Petrică DRAGOMIR, Secretar Științific al Comisiei Naționale pentru Educație Fizică și Sport, cercetător Științific IȘE, autor de programe școlare și manuale EFS, coautor la Sistemul Național Școlar de Evaluare la EFS, formator național al MEN

  - prof. dr.  Titel IORDACHE – profesor asociat la Academia de Studii Economice București, Departamentul EFS,  inspector școlar pentru educație fizică și sport ISJ Ilfov, din 1999 până în prezent, membru în grupul de lucru pentru  realizarea și revizuirea programelor școlare pentru EFS, membru al Societății Române pentru EFS; autor de manuale, auxiliare școlare și ghiduri metodologice, formator național, membru în Comisia Națională de Specialitate EFS, expert în managementul educațional.

30 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări