ATENȚIE! Pentru efectuarea de tranzacții online, cardul trebuie activat apelând numărul de telefon 021.207.27.27 și urmând pașii din meniul interactiv, sau introducând cardul într-un terminal POS și tastând codul PIN. 

Stimați profesori,

Iată cum puteți folosi cardul MEN (Prima de carieră didactică) pentru achiziția de produse CD PRESS & parteneri (carte școlară & dispozitive IT):

IMPORTANT

Toate produsele pe care vi le propunem sunt cuprinse în cele 3 categorii definite prin OUG 58/2023, inclusiv cuantumul de 30% (nevoi individuale specifice activității didactice): 
i) cursuri de pregătire profesională
ii) echipamente IT
iii) cărți de specialitate, inclusiv atlase


Cum cumpăr?

Pentru a putea comanda un produs trebuie să aveți cont de autentificare. Creează cont AICI.
Completați mai întâi câmpul "utilizator" cu adresa de e-mail pe care ați folosit-o în formularul 
Înregistrare utilizatori. Tastați parola pe care v-ați ales-o pentru autentificare în site-ul www.cdpress.ro, după care puteți „merge la cumpărături" adăugând produsele dorite în coșul de cumpărături printr-un click pe iconul Coș.

În orice moment puteți vedea conținutul coșului de cumpărături printr-un clic pe butonul 
Coș poziționat în partea din dreapta-sus a site-ului.

În pagina coșului de cumpărături puteți să reveniți cu modificări asupra cantității de produse alese sau să ștergeți produsele pe care nu le mai doriți.

Următorul pas este finalizarea comenzii, care se realizează apăsând butonul 
Finalizaredupă care se selectează sau se modifică datele dumneavoastră de livrare care pot fi diferite de datele personale de pe cartea de identitate. Deoarece curierul nu eliberează coletele decât în baza cărții de identitate, vă rugam să vă completați adresa de domiciliu pentru emiterea facturii fiscale.

Trimiteți comanda doar după ce ați revăzut coșul și sunteți de acord cu valoarea de plată. Imediat după trimiterea comenzii, veți primi automat un e-mail cu factura proformă.

Pentru a primi produsul/produsele în condiții optime:

  • * Vă rugăm să vă prezentati la oficiul poștal pentru a intra în posesia coletului. Acesta este păstrat 10 zile de la sosire, după care este returnat vânzătorului, în cazul în care nu a fost ridicat.
  • * Clienții care fac comenzi și nu le ridică (indiferent de motive) vor plăti contravaloarea celei de-a doua expediții.
  • * Adresa specificată pentru facturare trebuie să corespunda cu cea din buletin, deoarece curierul nu eliberează coletele decât în baza cărții de identitate.
  • * În cazul în care adresa dumneavoastră nu corespunde cu cea din actul de identitate, putem trimite coletul prin curier, contracost.

 

Cum plătesc?

În acest moment, la CD PRESS aveți la dispoziție 2 modalități de plată:

1. Plata cu card on-line 

Dacă doriți să folosiți plata on-line, selectați această opțiune în ultimul pas al comandării și veți fi direcționat într-o pagină securizată a procesatorului de plăți online.

2. Plata la sediu 

Puteți opta si pentru varianta plății la sediul nostru, de luni până vineri în intervalul orar 09:00-16:30.
Adresa CD PRESS: Str. Logofăt Tăutu 67, sector 3, București (Clădirea CD CENTER)


Datele personale

Completați formularul cu datele personale. Nu uitați să adăugați și un număr de telefon pentru a putea fi contactat de curier în momentul livrării. Ne rezervam dreptul de a trimite oferte speciale clienților noștri fideli.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Mod de livrare

Livrarea se va face prin curier, cu posibilitatea de primire in maxim 2-3 zile de la data efectuarii comenzii. Editura CD PRESS nu este raspunzatoare pentru eventualele intarzieri aparute din cauza curierului. Titlurile prezentate pe www.cdpress.ro pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. Taxa de transport este suportata de cumparator si va fi facturata de CD PRESS SRL.

Pentru comenzile de carti in valoare de peste 150 lei, transportul este GRATUIT.

Pentru livrari in strainatate comenzile se pot face numai telefonic, pretul se achita in lei la cursul oferit de BRD din ziua platii, iar costurile de transport sunt conform tarifelor practicate de Posta Romana si ele va vor fi comunicate, ele fiind suportate de catre cumparator.

In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel.

In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Politica de retur

Marfa cu vicii ascunse, descoperita la cumparator, se restituie, fiind inlocuita cu alta corespunzatoare calitativ in maxim 5 zile de la data semnalarii situatiei, toate cheltuielile ocazionate cu aceasta operatiune fiind in sarcina cdpress.ro.

Cu exceptiile prevazute mai sus, cumparatorul raspunde de pierderea sau deteriorarea survenita dupa momentul receptionarii marfurilor.

CD PRESS SRL respecta prevederile Ordonantei Guvernului nr. 34/4 iunie 2014 cu modificarile si completarile ulterioare privind privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia sa de retragere.

CD PRESS SRL nu se obliga sa recupereze ea insasi produsele. In cazul retragerii din contract cumparatorul este obligat sa returneaze produsele catre CD PRESS SRL fara intarziere nejustificata, in decurs de cel mult 14 zile de la data la care a cumunicat decizia sa de retragere din contract. In aceste imprejurari cumparatorul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

Potrivit art.16 lit. j) din OUG 34/2014 furnizarea de periodice si reviste este exceptata de la dreptul de retragere. De asemenea, cartile si manualele sunt susceptibile a se deteriora rapid, chiar si prin utilizarea lor fireasca (de exemplu, prin citire), situatie in care inclusiv furnizarea acestora poate fi exceptata de la dreptul de retragere, potrivit art. 16 lit. d) din OUG 34/2014. De aceea, va rugam ca eventuala decizie de returnare a cartilor sau manualelor sa fie luata de dvs. cu rapiditate, in termeni legali si mai inainte ca starea produsului sa sufere orice modificare sau alterare.

In situatiile in care dreptul de retragere poate fi exercitat, produsele se returneaza in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari (colturi indoite, pete pe coperta sau paginile de interior, cotor deformat, urme vizibile de uzura sau manipulare necorespunzatoare), urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii.

CD PRESS SRL are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, CD PRESS SRL isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Anularea unei comenzi

O comanda poate fi anulata de catre cumparator doar inainte de expedierea ei si incasarea banilor, daca plata s-a efectuat cu cardul. Cumparatorul trebuie sa instiinteze cdpress.ro la adresa de email comanda@cdpress.ro sau telefonic la numerele afisate pe site de faptul ca doreste anularea comenzii.

Dupa ce comanda a fost expediata si banii incasati, comanda nu mai poate fi anulata.

Alte prevederi

Comenzile on-line implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nicio notificare prealabila, sa putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau daca luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.
Conform legii 677/2001 pentru protectia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. CD PRESS SRL are obligatia de a pastra in conditii de siguranta datele dumneavoastra personale pe care ni le furnizati.

EDITURA CD PRESS este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu nr. 10860/02.03.2009 in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

La inregistrarea ca membru vi se va solicita adresa de e-mail, pe care o veti folosi ca nume de utilizator, si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre pierderea parolei sau orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site sau orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romane.


Noutăți

Top vânzări