Nu sunt articole
Prețurile includ TVA
Pachetul conține următoarele titluri:Bazele contabilității – 45,00 lei Turism și alimentație (Petre) – 70,00 lei
Pachetul conține următoarele titluri:Bazele contabilității – 45,00 lei Calitatea în turism și alimentație (Brumar) – 45,00 lei Procese de bază în alimentație - 46,00 lei Structuri de primire turistică – 40,00 lei
Pachetul conține următoarele titluri:Bazele contabilității – 45,00 lei Calitatea în turism și alimentație (Petre) – 45,00 lei Procese de bază în alimentație - 46,00 lei Structuri de primire turistică – 40,00 lei
Realizată pe suport CD, lucrarea este destinată elevilor și cadrelor didactice și conține 15 proiecte de laborator și aplicații practice pentru domeniul Turism și alimentație.
Produs avizat MEN prin ORDIN 5318/ 21.11.2019.Filiera: Tehnologică Profil: Servicii Domeniul de pregătire: Turism și alimentație
Filiera: Tehnologică Profil: Servicii Domeniu de pregătire generală: Alimentație Domeniul de pregătire profesională: Turism și alimentațieRĂSFOIEȘTE
Filiera: Tehnologică Profil: Servicii Domeniu de pregătire generală: Alimentație Domeniul de pregătire profesională: Turism și alimentațieRĂSFOIEȘTE
Auxiliarul STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări din domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul PATRIMONIUL TURISTIC pentru clasa a X-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 3915/18.05.2017 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se instruiască.
Auxiliarul ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ pentru clasa a X-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 3915/18.05.2017 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE și COMERȚ/ECONOMIC.
Auxiliarul CONTABILITATE GENERALĂ pentru clasa a X-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 3915/18.05.2017 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE și COMERȚ/ECONOMIC, dar și celor care doresc...
Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul BAZELE CONTABILITĂȚII pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE și COMERȚ/ECONOMIC, dar și celor care...