Nu sunt articole
Prețurile includ TVA
Pachetul conține următoarele titluri:Etică și comunicare profesională Contabilitate generală Sortimentul de preparate și băuturi Sisteme de servire
Pachetul conține următoarele titluri:Etică și comunicare profesională Contabilitate generală Patrimoniul turistic
Pachetul conține următoarele titluri:Bazele contabilității Turism și alimentație (Petre)
Pachetul conține următoarele titluri:Bazele contabilității Calitatea în turism și alimentație (Brumar) Procese de bază în alimentație Structuri de primire turistică
Pachetul conține următoarele titluri:Bazele contabilității Calitatea în turism și alimentație (Petre) Procese de bază în alimentație Structuri de primire turistică
Realizată pe suport CD, lucrarea este destinată elevilor și cadrelor didactice și conține 15 proiecte de laborator și aplicații practice pentru domeniul Turism și alimentație. RĂSFOIEȘTE EXTRAS
Produs avizat MEN prin ORDIN 5318/ 21.11.2019.Filiera: Tehnologică Profil: Servicii Domeniul de pregătire: Turism și alimentațieRĂSFOIEȘTE EXTRAS
Filiera: Tehnologică Profil: Servicii Domeniu de pregătire generală: Alimentație Domeniul de pregătire profesională: Turism și alimentațieRĂSFOIEȘTE
Filiera: Tehnologică Profil: Servicii Domeniu de pregătire generală: Alimentație Domeniul de pregătire profesională: Turism și alimentațieRĂSFOIEȘTE
Auxiliarul STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări din domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul PATRIMONIUL TURISTIC pentru clasa a X-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 3915/18.05.2017 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se instruiască....
Auxiliarul ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ pentru clasa a X-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 3915/18.05.2017 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE și COMERȚ/ECONOMIC. RĂSFOIEȘTE...
Auxiliarul CONTABILITATE GENERALĂ pentru clasa a X-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 3915/18.05.2017 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE și COMERȚ/ECONOMIC, dar și celor care doresc...
Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniul de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se...
Auxiliarul BAZELE CONTABILITĂȚII pentru clasa a IX-a este realizat în conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări în domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE și COMERȚ/ECONOMIC, dar și celor care...