Nu sunt articole
Prețurile includ TVA
6543-A4
Auxiliarul PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări din domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se instruiască.
ISBN | 978-606-528-424-1 |
Număr de pagini | 176 pagini |
Cod produs | 6543-A4 |
Autori | Constanța BRUMAR, Viorica-Bella DORIN, Mariana MANOLE, Nicoleta NEGOIANU |
Format | 21 x 28 cm |
Tipul lucrării | Auxiliar |
Tipar | Alb-Negru |
Produs avizat MEN prin ORDIN 3530/ 04.04.2018.
Auxiliarul PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE pentru clasa a IX-a este realizatîn conformitate cu programa aprobată prin OMENCSnr. 4457/05.07.2016 și se adresează elevilor și profesorilor de liceu, filieră tehnologică, și de învățământ profesional, cu specializări din domeniile de pregătire profesională TURISM ȘI ALIMENTAȚIE, dar și celor care doresc să se instruiască.
Modulul Bazele contabilității a primit avizul MEN 3530/04.04.2018, în cadrul volumului TURISM ȘI ALIMENTAȚIE.
Auxiliarul este structurat în șase capitole, după cum urmează:
Pentrufixarea și evaluarea cunoștinţelor dobândite au fost prevăzute fișe de lucru și teste de evaluare, profesorul putând să le utilizeze în activităţile de predare/învăţare, recapitulare, evaluare iniţială sau finală.
Auxiliarul ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ pentru clasa a X-a este...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Acest caiet de lucru...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...