Odiseea biosferei

2408-C

O extraordinara aventura intelectuala a epocii noastre, o veritabila epopee a timpurilor moderne, realizand o istorie a teoriilor evolutiei.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

24,99 lei inclusiv TVA


ACTUALITATE  ISBN978-606-528-015-1
  Cod produs2408-C
  AutoriDenis Buican
  Număr de pagini184
  Format14.5x20.5 cm

  In lucrarea Odiseea Biosferei: evolutia evolutionismului, Denis Buican, unul dintre evolutionistii contemporani de renume international, descrie extraordinara aventura intelectuala a epocii noastre, o veritabila epopee a timpurilor moderne, realizand o istorie a teoriilor evolutiei.

  Din Secolul Luminilor pana la Lamarck, apoi de la Darwin la conceptiile actuale si la perspectivele evolutionismului in viitor, aceasta lucrare infatiseaza lupta ideilor dusa de catre ganditori ilustri in contradictie cu cenzura si cu dogmele ce intuneca orice abordare rationala privind originile umanitatii.

  Scrisa intr-un stil intotdeauna viu si capabil sa puna in lumina atat conceptiile antice, cat si ideile moderne, Odiseea Biosferei prezinta, de asemenea, actuala teorie sinergica a evolutiei, elaborata de autor, care reinvie profund conceptul de selectie naturala, precum si biognoseologia, care explica originile si limitele cunoasterii plecand de la stiintele biologice.

   

7 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Abonare informari CD PRESS

Produse noi

Top vânzări