Nu sunt articole
Prețurile includ TVA
3412-M4
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Disponibil
| ISBN | 978-606-528-124-0 |
| Număr de pagini | 196 |
| Autori | Constanta Brumar, Adriana Bara, Mariana Irimia, Ioana Sasu, Valentina Capota |
| Format | 21x28 cm |
| Tipul lucrării | Manual |
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Cuprinde următoarele module de specialitate:
Auxiliarul ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ pentru clasa a X-a este...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Acest caiet de lucru...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...

Manual declarat câștigător în cadrul licitației MEC din anul 2025....