3412-M4
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Disponibil
Atenție! Ultimele produse în stoc!
Dată disponibil:
ISBN | 978-606-528-124-0 |
Autori | Constanta Brumar, Adriana Bara, Mariana Irimia, Ioana Sasu, Valentina Capota |
Format | 21x28 cm |
Număr de pagini | 196 |
Tipul lucrării | Manual |
Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.
Cuprinde următoarele module de specialitate:
Auxiliar avizat MEN CADOU SURPRIZĂ Transport GRATUIT pentru comenzi de...
Acest auxiliar curricular propune fişe de lucru pentru fiecare capitol...
Acest auxiliar curricular propune fişe de lucru pentru fiecare capitol...
Continutul pachetului: * Colecție de atlase școlare* Imprimantă...
Autori:Sorin SPINEANU-DOBROTĂAdrian CANAE STOC LIMITAT! Răsfoiți...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...
Produs avizat MEN prin ORDIN 3022/ 08.01.2018. Caietul de lucru se...