Tehnician in gastronomie. Manual pentru clasa a XI-a

3412-M4

Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

50,00 lei inclusiv TVA


Disponibil

    ISBN978-606-528-124-0
    AutoriConstanta Brumar, Adriana Bara, Mariana Irimia, Ioana Sasu, Valentina Capota
    Număr de pagini196
    Format21x28 cm
    Tipul lucrăriiManual

    Manualul este realizat în conformitate cu programa şcolară pentru clasa a XI-a, filiera Tehnologică, profilul Servicii, calificarea tehnician în gastronomie, aprobată prin Anexa nr. 2 la OMEdC nr. 3172 din 30.01.2006.

    Cuprinde următoarele module de specialitate:

    1. Modulul I – Organizarea producţiei culinare;
    2. Modulul II – Bucătăria naţională şi internaţională;
    3. Modulul III – Protecţia consumatorului;
    4. Modulul IV – Amenajarea spaţiilor de producţie culinară şi de patiserie-cofetărie;
    5. Modulul V – Calitatea şi siguranţa mediului.

30 articole din aceeași categorie

Recomandări de la clienți

Noutăți

Top vânzări