Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Geografia umana. Populatia si asezarile

Lucrarea, aflata la a treia editie, isi propune prezentarea diferitelor aspecte din sfera geografiei populatiei si a asezarilor.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

34,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

  Lucrarea, aflata la a treia editie, isi propune prezentarea diferitelor aspecte din sfera geografiei populatiei si a asezarilor. Sunt relevante urmatoarele caracteristici: distributia spatiala, descrierea si analiza geodemografica; interrelatiile dintre populatie, mediul inconjurator, resursele naturale si dezvoltarea durabila; formarea, evolutia si distributia spatiala a asezarilor omenesti, precum si impactul acestora asupra mediului.

  Continuturile prezentate in lucrare sunt axate, dominant, pe corelatia dintre practica teoretica si practica metodologica, in conditiile respectarii principiilor specifice domeniului, prin cunoastere, intelegere, explicare si aplicare, pe de o parte, si prin analiza, sinteza si evaluare, pe de alta parte.

  Fata de editia a doua, din 2008, prezenta editie contine reviziuri si actualizari de informatii statistice si interpretari corespunzatoare acestora pana la nivel recent.

   

  AutoriNicolae Ilinca
  Număr de pagini360
  Format16.5x23.5
  ISBN978-606-1760-86-5
  Tipul lucrăriiColecția Geografica

14 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate