Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Istoria modelelor culturale europene

Comparabil cu un manual de istorie a culturii, lucrarea isi propune sa stabileasca un oarecare echilibru intre exactitatea informatiei istorice si simbolistica interpretarii ei, urmarind, in esenta, o decodificare a istoriei spirituale europene.

Mai multe detalii

15,00 lei inclusiv TVA


  Comparabil cu un manual de istorie a culturii, lucrarea isi propune sa stabileasca un oarecare echilibru intre exactitatea informatiei istorice si simbolistica interpretarii ei, urmarind, in esenta, o decodificare a istoriei spirituale europene. Este abordat in mod logic fiecare edificiu structural al modelelor culturale europene, argumentand de fiecare data, în limita spatiului impus, punctul de vedere exprimat.

  Concluziile fiecarui studiu, finalizarea acestora cu evaluari, inclusiv recapitulative, existenta temelor de lucru, dictionarul de termeni si textele propuse, apartinand unor somitati in domeniu, transforma cartea de fata intr-un auxiliar pretios pentru cursurile optionale privind istoria culturii.

  Scrisa intr-un limbaj accesibil, structurata pe intelesul publicului larg, bogat ilustrata, lucrarea poate fi un indreptar usor de utilizat de catre toti cei care doresc sa patrunda in tainele sau in mesajele pe care istoria civilizatiei umane ni le transmite peste milenii.

  AutoriNicolae Bacila
  Format21x28 cm
  Număr de pagini120 pagini
  ISBN978-973-7989-62-8

14 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate