Noi folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Detalii

Lacurile Terrei (editia a III-a)

1784-GEO

Lucrarea se adreseaza atat studentilor, profesorilor si cercetatorilor geografi, cat si celor pasionati de cunoasterea in amanunt a lacurilor Terrei.

Răsfoiește cartea

Mai multe detalii

34,99 lei inclusiv TVA


Disponibil

Atenție! Ultimele produse în stoc!

  Lucrarea se adreseaza atat studentilor, profesorilor si cercetatorilor geografi, cat si celor pasionati de cunoasterea in amanunt a lacurilor Terrei. Este cea mai bine documentata si cea mai completa lucrare din domeniu. Volumul este structurat in doua parti distincte: o prima sectiune este dedicata studiului lacurilor din punctul de vedere al originii cuvetei si al numeroaselor clasificari ce intervin. Aceasta parte a lucrarii este insotita de un mare numar de grafice, schite, harti si profiluri, fiind deosebit de utila in cercetarea limnologica. Partea a doua reprezinta, de fapt, o adevarata enciclopedie a lacurilor Terrei, acestea fiind prezentate in ordine alfabetica.

  La final, pot fi vizionate o serie de imagini color cu cele mai importante lacuri de pe glob si poate fi studiata o vasta bibliografie, extrem de utila pentru toti cei care doresc sa afle mai multe despre "ochiurile" de apa ale Planetei Albastre.

   

  AutoriProf. univ. dr. docent Petre Gastescu
  Format17x24
  Număr de pagini264
  ISBN978-973-1760-62-9

14 produse din aceeași categorie

Recomandări de la clienți:

Abonare informari CD PRESS

Cele mai cumpărate